ua en ru

Наєв: військового рішення для завершення війни на Донбасі недостатньо

Наєв: військового рішення для завершення війни на Донбасі недостатньо Фото: командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв (facebook.com/1UkrainianLandForces)

Наєв переконаний, що війна на Донбасі закінчиться перемогою України

Суто військового рішення для завершення війни на Донбасі недостатньо. Про це заявив командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв в інтерв'ю виданню "Новое время".

Так, Наєв, відповідаючи на запитання щодо того, як має закінчитися ООС - політичним чи військовим шляхом, висловив переконання, що війна на Донбасі закінчиться перемогою України.

"Коли буде мир, і як закінчиться війна - це питання набагато складніше. Як людина військова, я знаю відповідь військову. Але на сьогодні очевидно, що суто військового рішення для завершення війни на Донбасі недостатньо", - заявив він, зазначивши, що Об’єднані сили готові до виконання завдань операції.

Нагадаємо, як повідомляло РБК-Україна, за словами президента Петра Порошенка, Україна має бути готова до будь-яких дій армії країни-агресора і шукати відповідь на її дії. Також Порошенко переконаний, що джерелом загрози для України є друга в світі армія країни-агресора.

Додамо, президент Російської Федерації Володимир Путін заявляв про "серйозні ризики" загострення ситуації на Донбасі. При цьому, Путін повідомляв, що мінські угоди залишаються "реальною основою" для політичного врегулювання ситуації в Україні.