ua en ru

У Міноборони підтвердили інформацію про двох постраждалих на Донбасі військових

У Міноборони підтвердили інформацію про двох постраждалих на Донбасі військових Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Вчора бойовики двадцять разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 3 вересня 2018 року, поранення отримали двоє українських військових. Про це у ході брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

Як зазначається, вчора бойовики двадцять разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі. Зокрема, на Луганському напрямку бойовики 5 разів вели вогонь у Кримському, Шумах, Зайцевому та Миронівському.

Також повідомляється, що на Донецькому напрямку бойовики 15 разів за добу порушували режим тиші. Зокрема, обстріли зафіксовані поблизу Водяного, Павлополя, Пісків, Лебединського, Опитного та Гнутового.

"Внаслідок бойових дій протягом минулої доби двоє захисників України отримали поранення", - повідомив Гуцуляк, зазначивши, що наразі стан здоров’я потерпілих задовільний.

Крім того, повідомляється, станом на ранок 4 вересня бойовики шість разів відкривали вогонь по українських позиціях, втрат в лавах ООС немає.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що американський безпілотник сьогодні проводить розвідку вздовж лінії зіткнення на Донбасі.

Також українська розвідка повідомляла, що командування Російської Федерації (РФ) використовує загибель ватажка бойовиків так званої "Донецької народної республіки" ("ДНР") Олександра Захарченка для дискредитації українських силових структур.