ua en ru

У Міноборони підтвердили інформацію про двох поранених на Донбасі військових

У Міноборони підтвердили інформацію про двох поранених на Донбасі військових Фото: АТО на Донбасі (facebook.com ato.news)

За добу зафіксовано 11 ворожих обстрілів

На Донбасі в результаті обстрілів бойовиків двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Про це повідомив на брифінгу в неділю прес-секретар Міністерства оборони полковник Максим Праута.

"Внаслідок ворожих обстрілів двоє захисників України отримали поранення. Обидва постраждалих зараз перебувають у військовому мобільному госпіталі. Стан здоров'я військовослужбовців оцінюється як "середньої тяжкості", - повідомив він.

Повідомляється, що на Луганському напрямку протягом доби було тихо, але після 20:00 супротивник двічі обстріляв наші позиції в районі населеного пункту Катеринівка. Вогонь вівся з мінометів калібру 82 мм, станкового гранатомета та БМП. У бік наших військових ворог випустив чотири мінометні міни.

На Донецькому напрямку вночі російсько-окупаційні війська провели два неточних провокаційних обстрілів із стрілецької зброї по оборонних позиціях наших захисників у районі Водяного. А вже в другій половині дня, починаючи з 15:00, противник почав серію прицільних обстрілів.

У Міноборони уточнили, що під ворожим вогнем тричі виявилися наші опорні пункти в районі Павлополя, Авдіївки, Водяного і Мар'їнки.

Загалом, з 11 ворожих обстрілів, зафіксованих за минулу добу, 9 визначені як прицільні.

У Міноборони підтвердили інформацію про двох поранених на Донбасі військовихФото: карта АТО станом на 1 квітня (mil.gov.ua)

Нагадаємо, вранці прес-центр штабу АТО повідомляв, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 11 обстрілів позицій Збройних сил України, двоє українських військових поранені.