ua en ru

Міноборони планує повну ліквідацію пожежі в Балаклії 26 березня

Міноборони планує повну ліквідацію пожежі в Балаклії 26 березня Фото: пожежні танки у Балаклії

У неділю планують повністю ліквідувати два останні осередки тління на військових складах Балаклії

У неділю, 26 березня 2017 року, у Міністерстві оборони планують повністю ліквідувати два останні осередки тління на військових складах у Балаклії Харківської області. Про це заявив заступник глави Міноборони Ігор Павловський на ранковій нараді координаційного штабу з ліквідації наслідків пожежі на 65 арсеналі, повідомляє прес-служба оборонного відомства.

"Інтенсивність вибухів на технічній території продовжує зменшуватися, цієї ночі зафіксовано поодинокі детонації боєприпасів. Після завершення роботи пожежників, проведемо інженерну розвідку місцевості і працюватимемо далі", - зазначив генерал-лейтенант, додавши, що для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації сил і засобів повністю вистачає.

Павловський також поінформував, що військові сапери продовжують очищувати місцевість від вибухонебезпечних предметів на адміністративній території та по периметру військової частини.

altaltaltaltaltalt
Фото: ліквідація пожежі на арсеналі в Балаклії

Крім того, під час ранкової наради координаційного штабу з ліквідації наслідків НП, військові узгодили із місцевою владою питання щодо відновлення будинків, розташованих у військовому містечку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на військовому арсеналі у Балаклії Харківської області станом на ранок 26 березня фіксуються поодинокі детонування боєприпасів.