ua en ru

Міноборони спростовує загибель бійців ЗСУ в Авдіївці цієї ночі

Міноборони спростовує загибель бійців ЗСУ в Авдіївці цієї ночі Фото: у Міноборони прокоментували артудари по Авдіївці

Там запевнили, що на "передку" немає жодного підрозділу, що не входить до ЗСУ чи інших відомств

Інформація, яку оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Facebook народний депутат Євген Дейдей щодо численних безповоротних втрат у лавах Збройних Сил України упродовж цієї ночі, не відповідає дійсності. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

"Так, за перевіреною інформацією, за минулу добу (станом на 00:00) жоден український військовослужбовець не загинув, 12 бійців зазнали поранень. Усім військовослужбовцям надається невідкладна медична допомога", - йдеться в повідомленні.


"Також, за попередньою інформацією, (станом на 14:00 12 червня), внаслідок бойових дій, за минулу ніч втрати сил АТО складають: троє військовослужбовців поранені", - додали у відомстві.

У Міноборони також запевнили, що в районах проведення Антитерористичної операції, на передових позиціях сил АТО "немає жодного підрозділу, який не входить до складу ЗСУ або інших силових відомств, задіяних в АТО".

Нагадаємо, уранці 12 червня нардеп Євген Дейдей повідомив про загибель 4 та поранення ще 13 бійців "Правого сектору" і 128-ї бригади внаслідок артилерійських ударів бойовиків у районі шахти "Бутовка" в Авдіївці Донецької області. Пізніше стало відомо про загибель ще 2 бійців батальйону "Айдар".