ua en ru

Міноборони з початку року закупило товарів речового забезпечення для ЗСУ майже на 4,5 млрд грн

Міноборони з початку року закупило товарів речового забезпечення для ЗСУ майже на 4,5 млрд грн Фото: ЗСУ

Це майже така ж сума, що за весь минулий рік

З початку 2015 року Міністерство оборони України закупило товарів речового забезпечення Збройних сил України майже на 4,5 млрд грн. Про це заявив голова тендерного комітету Міноборони Олег Свірко сьогодні, 2 липня, під час брифінгу на тему "Реформування системи державних закупівель у Міністерстві оборони України та запровадження в оборонному відомстві системи електронних торгів", передає кореспондент РБК-Україна.

"За весь минулий рік по речовому напрямку Міністерством оборони було закуплено товарів трохи більше ніж на 4,5млрд грн. Станом на 1 липня ми вже закупили на 4 млрд 431 млн - це майже та ж кількість, що за весь минулий рік. А станом на 20 липня ми плануємо взяти зобов'язань, тобто укласти угод, зареєструвати їх у Мінфіні, обсягом на 5 млрд 247 млн грн - це 80-85% від усіх грошей, які виділені на сьогоднішній день бюджетом на речове забезпечення армії", - заявив Свірко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міноборони з початку року уклало договори на закупівлю їжі і майна для ЗСУ на 3 млрд грн.