ua en ru

Міноборони до 2020 планує звільнити третину вищого офіцерського складу

Міноборони до 2020 планує звільнити третину вищого офіцерського складу Фото: Бірюков розповів про кадрові зміни в Міноборони до 2020

Бірюков опублікував довідку щодо посад вищого офіцерського складу

Радник президента України і міністра оборони Юрій Бірюков повідомив, що Міноборони до 2020 року планує звільнити третину вищого офіцерського складу. Про це радник написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Зокрема, Бірюков опублікував довідку щодо посад вищого офіцерського складу. У ній зазначено, що співвідношення чисельності осіб вищого офіцерського складу до інших категорій офіцерського складу ЗСУ становить 0,3%.


"Згідно з проектом Державної програми розвитку Збройних Сил України на період до 2020 року передбачено показник чисельності посад вищого офіцерського складу до 2019 року - 0,3%. З 2020 року зазначений показник передбачений на рівні 0,2%", - сказано в документі.

Други, это министр обороны Украины генерал армии Украины Степан Полторак. Степан Тимофеевич, это - други. Будьте знакомы...

Опубліковано Юрієм Бирюковим 22 серпня 2016 р.

Нагадаємо, Міністерство оборони України планує досягти максимально високого рівня сумісності українського війська зі збройними силами країн-членів НАТО до 2020 року.