ua en ru

Міністр юстиції США буде знову допитаний по "російській справі"

Міністр юстиції США буде знову допитаний по "російській справі" Фото: Джеф Сешнс (Federal Bureau of Investigation (FBI)

Сешнс постане перед членами Юридичного комітету Палати представників Конгресу США 14 листопада

Генеральний прокурор і міністр юстиції США Джеф Сешнс ще раз виступить перед Конгресом США з питання ролі Росії в американських виборах 2016 року і можливих домовленостей між Москвою і співробітниками виборчого штабу Дональда Трампа. Про це повідомляє DW.

Наголошується, що Сешнс постане перед членами Юридичного комітету Палати представників Конгресу США вже сьогодні, 14 листопада.

Згідно з інформацією видання, питання конгресменів будуть стосуватися також колишнього радника Трампа Джорджа Пападопулоса, який працював перед виборами в команді кандидата-республіканця, обвинуваченого в контактах з представниками Росії і який зізнався в дачі неправдивих свідчень.

Протягом поточного року Сешнс неодноразово заявляв у ході слухань, що нічого не знав про можливі контакти між штабу Трампа і Москвою.

Нагадаємо, екс-радник передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа з зовнішньої політики Картер Пейдж на засіданні Комітету з розвідки Палати представників підтвердив факт спілкування з російським віце-прем'єром Аркадієм Дворковичем.