ua en ru

Міністр промполітики України обговорив з послом Бангладешу співробітництво в галузі машинобудування

Міністр промислової політики України Михайло Короленко сьогодні, 12 серпня 2013 р., обговорив з послом Республіки Бангладеш в РФ та Україні Сайфулом Хоком питання налагодження співробітництва в галузі машинобудування. Про це повідомила прес-служба Мінпромполітики України.

"На сьогодні між Україною та Народною Республікою Бангладеш існують широкі можливості для співпраці в авіаційній та легкій промисловості, галузях енергетичного машинобудування та машинобудування для АПК. Ми готові розглянути потреби в обладнанні та продукції станкобудування для бангладешської сторони та надати вичерпний перелік наших пропозицій", - зазначив Короленко.

Посол Хок високо оцінив потенціал українських підприємств та висловив сподівання про налагодження співпраці в рамках кооперації в суднобудуванні, енергетичному машинобудуванні та машинобудуванні для АПК.

Сторони підтвердити взаємні наміри щодо розробки проекту Меморандуму, в рамках якого будуть закріплені основні напрями співпраці в промисловому секторі між країнами.

Нагадаємо, за інформацією Держслужби статистики України, у 2012 р. обсяг двосторонньої торгівлі товарами між Україною та Народною Республікою Бангладеш склав 89,4 млн дол.