ua en ru

Міністр молоді і спорту Жданов прийняв справи від Булатова

Міністр молоді і спорту Жданов прийняв справи від Булатова Джерело фото:telegraf.com.ua
Новопризначений міністр молоді та спорту України Ігор Жданов прийняв справи від Дмитра Булатова, який очолював Мінмолодьспорту з 27 лютого 2014 р.

Новопризначений міністр молоді та спорту України Ігор Жданов прийняв справи від Дмитра Булатова, який очолював Мінмолодьспорту з 27 лютого 2014 р. Про це повідомила прес-служба Мінспорту.

"Я бажаю сил та наснаги Ігорю Олександровичу на новій для нього посаді. Сподіваюсь, він збереже результати та напрацювання для розвитку українського спорту та молодіжної політики, які ми здійснили за дев`ять місяців роботи. Я маю чітке уявлення про непросте становище українського спорту. Хочу зазначити: я готовий прийти на допомогу та підставити йому плече в разі необхідності, та поділитися своїм досвідом", - зазначив Булатов.

Екс-міністр зазначив, що за час перебування на цій посаді разом із робочою групою та спортивними функціонерами створили сильний фундамент для проведення подальших реформ.

У свою чергу Жданов подякував Булатову за роботу та виразив сподівання на подальшу плідну співпрацю стосовно розвитку спорту та молодіжної політики в Україні.

Нагадаємо, 2 грудня 2014 р. Верховна Рада України призначила новий склад уряду.