ua en ru

Через "замінування" моста в Києві обмежено роботу метро: які станції закриті

Через "замінування" моста в Києві обмежено роботу метро: які станції закриті Фото: станція метро "Чернігівська" (Віталій Носач/РБК-Україна)
Автор: Юлия Струк

У метрополітені заявили про проведення перевірки

У Києві метрополітен обмежив роботу ряду станцій: червона лінія працює від станції "Академмістечко" до станції "Арсенальна" та від станції "Лісова" до станції "Дарниця". Зараз перевіряється інформація про замінування мосту Метро.

Про це повідомляє прес-служба столичного метрополітену.

"Увага! Увага! З технічних причин червона лінія працює від станції "Академмістечко" до станції "Арсенальна" та від станції "Лісова" до станції "Дарниця", - інформують у метрополітені.

Таким чином, станції метро "Дніпро", "Гідропарк" і "Лівобережна" на даний момент не працюють.

Відзначимо, раніше в коментарі РБК-Україна прес-секретар Управління патрульної поліції в місті Роман Мартинюк заявив, що в Києві поліція перекрила міст Метро і направляє водіїв в об'їзд. За його словами, перевіряється інформація про можливу загрозу вибуху.

Telegram-канал "Київ Зараз" при цьому писав, що на мосту стоїть чоловік з пакетом, від якого нібито йде провід до пульта в його руці. Facebook-паблік dtp.kiev.ua додає, що через ситуацію на мосту Метро ввели операцію "Грім".

За останніми даними поліції Києва, інформація про замінування мосту Метро надійшла близько 14:00.

Як писало РБК-Україна раніше, у вересні 2019 року уродженець Криму і колишній військовослужбовець Олексій Белько заблокував рух по мосту Метро і погрожував його підірвати.

Нагадаємо, Белько на початку 2020 року помістили в психіатричну лікарню.