ua en ru

Мінінфраструктури створило онлайн-карту ремонту українських доріг

Мінінфраструктури створило онлайн-карту ремонту українських доріг Фото: ремонтні роботи

На інтерактивній карті можна побачити дороги, де вже виконані роботи і які ремонтують або будують

Міністерство інфраструктури України створило онлайн-карту ремонту українських доріг. Про це написав директор департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку автомобільних перевезень Мінінфраструктури Роман Хміль на своїй сторінці в Facebook.

"Наразі нанесли всі ремонти, що виконувались за кошти міжнародних фінансових організацій. В процесі нанесення даних по ремонтах за бюджетні кошти - дороги Карпатського краю вже є", - написав Хміль.

Також на карті можна побачити дороги міжнародного значення.

"Зараз наносимо мережу доріг національного значення. Додали також основні транспортні коридори. Чотири Захід-Схід, та чотири Північ-Південь, а також дороги зони АТО. Включити їх можна шляхом вибору відповідних пунктів у меню зліва", - йдеться у повідомленні.

Хміль також додав, що зараз в Мінінфраструктури працюють над інтеграцією всіх даних на сайти популярних картографічних сервісів, а також прописують ТЗ для гео-інформаційної системи.

Обіцяли опублікувати інформацію про ремонти доріг за 5 років назад та плани на 5 років вперед. Зроблено у табличному виг...

Posted by Roman Khmil on 10 листопада 2015 р.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко підтримав петицію щодо посилення контролю за якістю виконаних дорожніх робіт.