ua en ru

Мінінфраструктури представило дорожню карту розвитку автотранспортної галузі на 2015-2017 рр

Мінінфраструктури представило дорожню карту розвитку автотранспортної галузі на 2015-2017 рр Фото (theinsider.ua): Роман Хміль

Документ представлять на черговому засіданні профільного комітету Ради

Міністерство інфраструктури України для забезпечення прозорої роботи та надання можливості громадськості відстежувати і контролювати виконання намічених планів розробило і оприлюднило дорожню карту реформи дорожньої галузі. Про це повідомили у прес-службі МІУ.

Відзначається, що мова йде про план роботи профільного департаменту Мінінфраструктури з чітко окресленими проблемами, конкретними кроками, механізмами їх вирішення та термінами виконання.

"Ця вже друга дорожня карта нашого департаменту. Для нас дуже важливо, щоб наші плани дій були узгоджені з очікуваннями громадян і потребами бізнес-спільноти. План дій щодо дорожньої галузі - це черговий крок до повної відкритості міністерства і чітке бачення того, де ми зараз і куди рухаємося", - прокоментував нововведення директор департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку і автомобільних перевезень МІУ Роман Хміль.

Дорожня карта з автотранспортної галузі буде представлена ​​на черговому засіданні транспортного комітету Верховної Ради. Зараз документ оприлюднено на офіційному сайті МІУ для обговорення з громадськістю та профільними асоціаціями.

"Допрацьована карта з урахуванням усіх побажань і пропозицій буде доступна в онлайн-режимі на постійній основі. Таким чином, всі бажаючі зможуть відстежувати, над чим зараз працюють в міністерстві і вчасно проконтролювати роботу чиновників", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Хміль прийшов на роботу в Мінінфраструктури у квітні ц.р.