ua en ru

Мінгареллі цього тижня відвідає Харків

Мінгареллі цього тижня відвідає Харків Фото: Хьюг Мінгареллі (РБК-Україна)

Візит Мінгареллі до Харкова відбудеться 21-22 лютого

Голова представництва Євросоюзу в Україні Хьюг Мінгареллі 21-22 лютого 2018 року відвідає Харків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби представництва ЄС.

Повідомляється, що посол проведе зустріч з головою Харківської ОДА Юлією Світличною та головою облради Сергієм Черновим, в ході якої обговорить прогрес у здійсненні реформ, пріоритети допомоги ЄС та нові можливості для участі Харківської області у програмах Євросоюзу.

Крім того, Мінгареллі проведе зустрічі з представниками громадянського суспільства та місцевими експертами Team Europe. Він обговорить підтримку, яку ЄС надає бізнесу з керівництвом низки харківських бізнес асоціацій. У перший день візиту він візьме участь у круглому столі з головами об'єднаних територіальних громад Харківської області, а 22 лютого у Харківському національному економічному університеті ім. Семена Кузнеця виступить з промовою "Як запустити українську економіку".

Нагадаємо, раніше Мінгареллі розповів, які закони можуть нашкодити міжнародній репутації України. Зокрема, йдеться про законопроекти, які суперечать Угоді про асоціацію з ЄС.