ua en ru

Мінфін прийме рішення щодо кандидатур на посаду голови ДФС до 30 квітня

Мінфін прийме рішення щодо кандидатур на посаду голови ДФС до 30 квітня Фото: Наталія Яресько

Мінфін прийняв рішення не обговорювати кандидатів сьогодні

Міністерство фінансів України подовжило строки прийняття рішення щодо кандидатур на посаду голови державної фіскальної служби (ДФС) до 30 квітня 2015 р. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Мінфіну.

"За погодженням із прем'єр-міністром України Рада з питань відбору кандидатів на пост голови Державної фіскальної служби має подати рекомендації щодо претендентів Арсенію Яценюку до 30 квітня", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, члени конкурсної комісії, розуміючи високу відповідальність перед суспільством, вирішили взяти додатковий час, щоб мати змогу ґрунтовно оцінити можливості кожного кандидата.

Повідомляється, що в понеділок, 26 квітня, кожен з них представить своїх фіналістів. Відтак буде достатньо часу і для прийняття правильного рішення, і для обговорення у колі Ради.

"Ми прийняли рішення не обговорювати кандидатів сьогодні, а зробити паузу до понеділка, надто відповідальне рішення, треба подумати. І на це ми отримали погодження у прем'єра", - зазначила міністр фінансів Наталія Яресько.

Нагадаємо, 23 квітня 2015 р. відбулося публічне заслуховування 11 з 12 кандидатів, які були обрані за конкурсною процедурою із загального переліку 67 кандидатів. Один кандидат не прибув на засідання за особистими обставинами. Всі бажаючі мали змогу дивитися он-лайн трансляцію завершального етапу конкурсу.