ua en ru

Мінфін: для порталу E-DATA у державному бюджеті передбачено 1,5 млн гривень

Мінфін: для порталу E-DATA у державному бюджеті передбачено 1,5 млн гривень Фото: Мінфін

Мінфін підвів підсумки роботи порталу

Для порталу E-DATA у державному бюджеті на 2016 роки передбачено 1,5 млн гривень. Про це заявив керівник проекту Олександр Щелоков, передає прес-служба Міністерства фінансів України.

"Щодо фінансової частини, то на сьогодні ми маємо підтримку міжнародних організацій та передбачено 1,5 млн гривень з державного бюджету, з яких 500 тисяч гривень буде повернуто у вигляді податків і зборів. Договір про надання послуг по створенню і забезпеченню функціонування єдиного веб-порталу використання публічних коштів підписана в жовтні 2015 року та роботи вже ведуться протягом трьох місяців. Однак станом на 15:00 30.12.2015 на реалізацію порталу отримано - 0 грн бюджетних коштів", - повідомив Щелоков.

В даний момент на порталі зареєстровано близько 17 тисяч службових кабінетів розпорядників та одержувачів коштів, щоденна відвідуваність сайту в середньому досягає 9 тисяч заходів, на портал внесено 750 тисяч договорів, звітів та актів.

Нагадаємо, у вересні міністр фінансів Наталія Яресько презентувала інформаційний портал, на якому будуть відображатися державні витрати бюджетів всіх рівнів, Є-data.