ua en ru

Мінфін підтвердив виплату 473,3 млн доларів за реструктуризованими євробондами

Мінфін підтвердив виплату 473,3 млн доларів за реструктуризованими євробондами Фото: міністр фінансів України Наталія Яресько

Мінфін здійснив виплату 1 березня

Міністерство фінансів здійснило першу виплату купонного доходу за новими ОЗДП що були випущені державою в листопаді 2015 року в рамках проведеної боргової операції з державним та гарантованим державою боргом, а також внаслідок трьох додаткових випусків в рамках реструктуризації зовнішніх запозичень міста Києва, Укравтодору та ДП "Конструкторське бюро "Південне" ім. М. К. Янгеля". Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

"Загальна сума купонного платежу 1 березня становила 473,313 млн доларів. Таким чином, власники реструктуризованих 13 серій державних та гарантованих державою ОЗДП, єврооблігацій м. Києва, реструктуризованих кредитів Укравтодору та ДП
"Конструкторське бюро "Південне" ім. М. К. Янгеля", які взяли участь у борговій операції вже отримали купонний дохід за новими ОЗДП", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Україна повідомила Високий суд Англії про свій намір заперечувати проти всіх позовних вимог РФ щодо боргу в 3 млрд доларів.