ua en ru

У Міненерго працюють над створенням списку об'єктів критичної інфраструктури ПЕК

У Міненерго працюють над створенням списку об'єктів критичної інфраструктури ПЕК Фото: Міненерго

В Міненерго проведено нараду з метою обговорення захисту критичної інфраструктури

В Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України працюють над створенням списку об'єктів критичної інфраструктури паливно-енергетичного комплексу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства у Facebook.

Як зазначається, в Міненерго з ініціативи Служби безпеки України було проведено установчу нараду з метою обговорення подальших кроків, спрямованих на захист критичної інфраструктури.

"За підсумками наради прийнято рішення про створення міжвідомчої експертної групи, результатом роботи якої буде визначення переліку об’єктів критичної інфраструктури паливно-енергетичного комплексу держави, наявних загроз їх функціонуванню, а також необхідних заходів, спрямованих на організацію їх сталої діяльності", - йдеться у повідомленні.

Міненерговугілля спільно з Службою безпеки України вживає заходів щодо захисту об′єктів критичної інфраструктури Відпов...

Опубліковано Міністерство енергетики та вугільної промисловості України 3 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство енергетики та вугільної промисловості України розробило довгостроковий план розвитку і модернізації української газотранспортної системи (ГТС).