ua en ru

Міндоходов почало формувати свої територіальні органи в усіх регіонах України

Розпочався процес створення та реєстрації як юридичних осіб головних управлінь Міністерства доходів і зборів України в усіх регіонах. Про це повідомляє прес-служба Міндоходов.

На сьогодні вже видано накази про призначення керівників, яким поставлено завдання в найкоротші терміни забезпечити створення та державну реєстрацію територіальних управлінь Міндоходов на базі органів Державної податкової служби та Державної митної служби. Міністерством затверджена тимчасова структура регіональних представництв відомства.

У Міндоходов особливо підкреслюють, що ця реорганізація жодним чином не буде зачіпати платників податків та суб'єктів ЗЕД та не створить жодних незручностей та перешкод для якісного надання податкових та митних послуг. Базова інфраструктура - мережа сервісних центрів - працюватиме у штатному режимі і надавати весь спектр послуг. Дислокація митних органів не зміниться.

Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко поставив завдання провести реорганізацію максимально швидко, уникаючи при цьому будь-якого дискомфорту для бізнесу.