ua en ru

У МінАТО заявили про відсутність великих затримань незаконних вантажів при переміщенні в ОРДЛО

У МінАТО заявили про відсутність великих затримань незаконних вантажів при переміщенні в ОРДЛО Фото: прикордонники (Марієнко Андрій/УНІАН)

Нацгвардія перекрила всі шляхи, які вели до лінії розмежування

У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України заявили про відсутність великих затримань незаконних вантажів при переміщенні на окупований Донбас. Про це заявив заступник голови відомства Юрій Гримчак в ефірі "112 Україна".

"На сьогодні незаконне переміщення вантажів існує, і з ним борються спеціальні мобільні групи з податківців, прикордонників, представників ЗСУ. Наскільки мені відомо, останнім часом великих затримань незаконних товарів або вантажів не було. Ситуація на КПВВ, - вона змінюється, там знаходять заборонені до перевезення речі, але це не масово", - повідомив він.

Крім того, Гримчак зазначив, що після повної блокади Донбасу, згідно з указом президента і рішення РНБО, Нацгвардія перекрила всі шляхи, які вели до лінії розмежування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко завтра, 14 червня 2017 року, перебуватиме в Донецької області з робочим візитом.