ua en ru

Порошенко 14 червня перебуватиме в Донецькій області з робочим візитом

Порошенко 14 червня перебуватиме в Донецькій області з робочим візитом Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Завтра Порошенко відвідає Донбас

Президент України Петро Порошенко завтра, 14 червня 2017 року, перебуватиме в Донецькій області з робочим візитом. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) на Донбасі у Facebook.

"14 червня 2017 року в Донецькій області з робочою поїздкою перебуватиме президент України Петро Порошенко", - йдеться у повідомленні.

АНОНС! До уваги журналістів. 14 червня 2017 року в Донецькій області з робочою поїздкою перебуватиме Президент України П...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко закликав Організацію з безпеки і співробітництва в Європі активізувати консультації по розміщенню збройної місії на Донбасі.

"Петро Порошенко підкреслив необхідність посилення технічних можливостей Місії, що дозволить підвищити безпеку персоналу ОБСЄ, через розширення можливостей для проведення віддаленого моніторингу", - повідомляла прес-служба глави держави.

Так, Порошенко закликав Австрійський головування активізувати консультації у Відні за розміщення збройної поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі.