ua en ru

В МінАТО хочуть дослідити наслідки введення візового режиму з Росією

В МінАТО хочуть дослідити наслідки введення візового режиму з Росією Фото: Георгій Тука

Тука зазначив, що в цьому питанні варто отримати думку МЗС, МЕРТ та Мінфіну

В Міністерстві з питань окупованих територій хочуть дослідити наслідки введення візового режиму з Росією. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник глави МінАТО Георгій Тука.

"Щодо можливості введення візового режиму з Росією...В цьому питанні я повністю розділяю думку Олексія Гончаренка: треба все уважно вивчити і дослідити наслідки", - зазначив він.

Тука також вбачає в питанні введення візового режиму з Росією дві складові: політичну і економічну.

"Щодо політичної складової, варто вислухати думку МЗС. Адже переважна більшість як громадян, так і політиків не є фахівцями в цих питаннях і можуть навіть не здогадуватись про можливі наслідки. Наприклад, чи є якісь міжнародні угоди, міжнародні правові засадничі документи щодо цього питання", - повідомив він.

Тука також додав, що стосовно економічної складової варто отримати думку Міністерства економічного розвитку та торгівлі, а також Міністерства фінансів з аналізом можливих наслідків.

Щодо можливості введення візового режиму з Росією. Вважаю це питання містить дві складові: політичну і економічну. Щодо ...

Опубліковано George Tuka 4 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спікер Верховної Ради України Андрій Парубій закликав депутатів повернутися до питання введення візового режиму з РФ.