ua en ru

МінАП оголосив конкурс на посади директорів 55 держпідприємств

МінАП оголосив конкурс на посади директорів 55 держпідприємств Фото: Ірина Гнутова (YouTube / RadaTVchannel)

Прийом документів триватиме до 15 грудня, а переможців буде визначено до кінця року

Міністерство аграрної політики та продовольства України оголосило конкурс на посади керівників 55 державних підприємств. Про це 26 листопада повідомили у прес-службі МінАП.

Як зазначила член конкурсної комісії, начальник відділу кадрового забезпечення АПК Мінагрополітики Ірина Гнутова (на фото), прийом документів триватиме до 15 грудня, а переможців буде визначено до кінця року.

"Ми запрошуємо до участі в конкурсі керівників, які мають досвід управління підприємствами та бажання працювати в інтересах країни", - сказала Гнутова.

Для відбору претендентів створено постійно діючу професійну конкурсну комісію із представників відомих рекрутингових і консалтингових компаній Alexander Hughes, ARTE Business Group і rabota.ua.

Наразі МінАП вже провів конкурси на керівників 136 підприємств аграрної галузі. Триває прийом документів на участь у конкурсах на заміщення посад керівників ДП ​​"Укрспирт" та ДП "Артемсіль".

МінАП оголосив конкурс на посади директорів 55 держпідприємств

Фото: перелік ГП, по яких оголошено повторний конкурс

МінАП оголосив конкурс на посади директорів 55 держпідприємств

Фото: перелік ГП, по яких оголошено конкурс

Нагадаємо, на початку листопада конкурсна комісія МінАП оббрала ще 10 переможців конкурсів у держпідприємствах.

Переможцем у ДП "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів" став Василь Болотенюк, "Полтавський комбінат хлібопродуктів" - Гліб Ульяненко, "Укрліктрави" - Олександр Плотніков. Найбільшу кількість голосів членів комісії у ДП "Світанок" отримав Олександр Вараксин, "Сільськогосподарське підприємство "Запорізьке" - Геннадій Богатирьов, "Ліктрави" - Віталій Павлюк. Директором ДП "Житомирська пересувна механізована колона" комісія пропонує призначити Миколу Стефанюка, "Племпродуктор "Степове" - Андрія Погорєлова, "Харківського промислово-торгівельного підприємства" - Володимира Покращенкова, "Урожай" - Олександра Шустова.