ua en ru

Міллер знову обраний головою ради директорів "Газпром нєфті"

Головою ради директорів ВАТ "Газпром нєфть" обрано голову правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер, раніше також обіймав цю посаду. Як говориться в повідомленні нафтової компанії, відповідне рішення ухвалене на сьогоднішньому засіданні ради.

У відповідності з рішенням пройшов напередодні позачергових зборів акціонерів "Газпром нєфті" до складу ради директорів компанії увійшов колишній губернатор Ленінградської області Валерій Сердюков. Таким чином, склад ради директорів "Газпром нєфті" збільшений з 10 до 11 осіб. До його складу також входять: начальник департаменту з видобутку газу, газового конденсату та нафти "Газпрому" Всеволод Черепанов, голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер, перший заступник начальника юридичного департаменту "Газпрому" Володимир Алісов, заступник голови правління "Газпрому" Валерій Голубєв, начальник юридичного департаменту "Газпрому" Микола Дубик, генеральний директор "Газпром нафти" Олександр Дюков, заступник голови правління - начальник фінансово-економічного департаменту "Газпрому" Андрій Круглов, перший заступник начальника департаменту маркетингу, переробки газу і рідких вуглеводнів "Газпрому" Олександр Міхєєв, начальник департаменту маркетингу, переробки газу і рідких вуглеводнів Газпрому Кирило Селезньов, заступник генерального директора по корпоративним і майновим відносинам ТОВ "Газпром Міжрегіонгаз" Олена Михайлова.

Також в нього включені раніше не входили, але вже номінована заступник начальника департаменту маркетингу, переробки газу і рідких вуглеводнів "Газпрому", начальник управління з маркетингу промислової продукції Марат Гараєв і заступник начальника департаменту з видобутку газу, газового конденсату, нафти Газпрому Олександр Калінкін.

ВАТ "Газпром нєфть" (раніше "Сибнєфть") є дочірнім нафтовидобувним підприємством ВАТ "Газпром", якому належить понад 95% акцій компанії. Статутний капітал "Газпром нафти" дорівнює 7 млн 586 тис. 79,4224 руб., він розділений на 4 млрд 741 млн 299 тис. 639 звичайних акцій номіналом 0,0016 руб. У 2011 р. видобуток компанії виріс більш ніж на 7% - до 57,2 млн т нафтового еквівалента (н.е.).

Читайте також: Чистий прибуток "Газпром нєфті" за МСФЗ за 9 міс. 2012 р. збільшиться на 8,8% - до 4,3 млрд дол