ua en ru

Міліція заявляє про побиття активістами Євромайдану в центрі Києва трьох громадян

Міністерство внутрішніх справ України заявляє про побиття активістами Євромайдану трьох громадян у центрі Києва.

Міністерство внутрішніх справ України заявляє про побиття активістами Євромайдану трьох громадян у центрі Києва. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Згідно з повідомленням, двом постраждалим мітингувальники безпідставно нанесли тілесні ушкодження. Ще на одного потерпілого вони накинулися з кулаками за те, що він фотографував обстановку на Майдані Незалежності.

Так, за інформацією прес-служби, постраждав від невідомих 29-річний хлопець, у якого діагностували закриту черепно-мозкову травму, забої обличчя, розриви століття.
Крім цього, до правоохоронців за допомогою звернувся 24-річний киянин.

"Разом з приятелем він гуляв на Бессарабській площі...до них підійшли невідомі в масках на обличчях, на його думку, активісти Євромайдану, які...почали їх бити. Після цього євромадановці пішли в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, годиною пізніше до чергової частини із заявою звернувся 36-річний чоловік. житель Вишгородського району Київської області, який повідомив, що до нього підійшли троє невідомих осіб, які несподівано почали наносити йому удари по голові та тулубу. Потім вони схопили його, і завели в приміщення КМДА, де продовжили бити.

"Оглянувши кишені жертви, нападники відібрали гроші, паспорт і шапку. Виштовхуючи чоловіка на вулицю, так звані охоронці "Евромайдана" наостанок наказали йому не писати заяву в правоохоронні органи", - йдеться в повідомленні.

Відомості про подію внесено до журналу єдиного обліку, проводиться перевірка всіх обставин зазначеного інциденту.