ua en ru

Міліція зареєструвала в Київській обл. 40 повідомлень про порушення на виборах

Міліція станом на 20:00 зареєструвала у Київській області 40 незначних подій про правопорушення, пов'язаних з порушеннями виборчого законодавства.

Міліція станом на 20:00 зареєструвала у Київській області 40 незначних подій про правопорушення, пов'язаних з порушеннями виборчого законодавства. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України.

Повідомляється, що за 2 фактами складено адміністративні протоколи.

"Основні правопорушення під час виборчого процесу - проведення агітацій, незаконне винесення та занесення виборчих бюлетенів та перебування підозрілих осіб на території виборчих дільниць", - повідомляють в МВС.

Також повідомляється, що на даний час всі дільниці на території Київської області закриті для голосування, однак робота там продовжується - розпочато підрахунки голосів. Працівники міліції спільно з громадськістю продовжують здійснювати охорону дільниць до завершення підрахунків та передачі бюлетенів до окружних комісій.

Нагадаємо, сьогодні, 26 жовтня 2014 р. в Україні проходили дострокові вибори Верховної Ради України.

За результатами п'яти екзит-полів у Верховну Раду України проходять сім політичних партій: партія Президента України "Блок Петра Порошенко", "Народний фронт" прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, "Самопоміч" мера Львова Андрія Садового, "Опозиційний блок" екс-міністра енергетики Юрія Бойка, "Радикальна партія" Олега Ляшка, "Свобода" Олега Тягнибока і "Батьківщина" екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.