ua en ru

Міліція затримала зловмисника, який стріляв у автомобіль заступника Квіта

Міліція затримала зловмисника, який стріляв у автомобіль заступника Квіта Фото: Інна Совсун

Наразі встановлюють його особу

Міліція затримала чоловіка, який стріляв у службовий автомобіль заступника міністра освіти і науки України Інни Совсун. Про це Совсун написала на своїй сторінців Facebook.

"Поліція затримала підозрюваного. Деталі - у органів слідства. Я фізично не можу відповідати на телефонні дзвінки - руки трусяться, голос тремтить. Дякую за підтримку", - написала замміністра.

Поліція затримали підозрюваного.Деталі - у органів слідства.Я фізично не можу відповідати на телефонні дзвінки - руки трусяться, голос тремтить.Дякую за підтримку.

Posted by Inna Sovsun on 25 серпня 2015 р.

Разом з тим, за інформацією телеканала 112 України, подія трапилася на проспекті Перемоги у Шевченківському районі Києва. На місце події виїхали керівництво столичної міліції, слідчо-оперативні групи райуправління та главку міліції.

"Чоловіка, який влаштував стрілянину, затримано. Зараз встановлюємо його особу. З'ясовуємо всі обставини події", - повідомив начальник ГУМВС України в Києві Олександр Терещук.

"Особа чоловіка встановлена. У його квартирі вилучили зброю та боєприпаси. За попередньою інформацією, стріляв він із карабіна "Таурус". Внаслідок інциденту ніхто не постраждав", - повідомляють у прес-службі МВС.

Нагадаємо, сьогодні біля будівлі Міністерства освіти і науки України розстріляли машину заступника глави міністерства Сергія Квіта Інни Совсун.