ua en ru

Міліція затримала в Києві "мінера" станції метро "Чернігівська"

Міліція затримала у Києві 50-річного жителя Запоріжжя, який здійснював неправдиві повідомлення про замінування об'єктів у столиці.

Міліція затримала у Києві 50-річного жителя Запоріжжя, який здійснював неправдиві повідомлення про замінування об'єктів у столиці. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Києві.

"Вчора близько 16.30 надійшло повідомлення про замінування станції метро "Чернігівська". Через 15 хвилин співробітники міліції затримали псевдо-мінера. Надалі з'ясувалося, що в цей день він "замінував" магазин в центрі столиці", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, у затриманого, який приїхав у столицю в період подій на Майдані і досі проживає в Києві, правоохоронці вилучили сім-карту, з якої той здійснював дзвінки на номер "102".

В ході проведення подальшої перевірки міліціонери встановили, що добою раніше підозрюваний "замінував" офіс компанії "МТС" в Печерському районі.

"За його словами, оператор мобільного зв'язку, якому абонент висловив свої претензії щодо надання послуг телефонного компанією, своєю брутальністю і неповагою при спілкуванні розлютило чоловіка. Той образився і таким "оригінальним" способом помстився", - повідомили в міліції.

В даний час затриманий перевіряється на причетність до вчинення аналогічних кримінальних правопорушень.

Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Йому загрожує позбавлення волі на термін від 2 до 5 років.

Нагадаємо, 9 вересня в Києві міліція затримала "мінера" станції метро "Лівобережна".