ua en ru

Міліція затримала в Чернігові "злодія в законі" на прізвисько "Льоня Краснодонський"

Міліція затримала в Чернігові "злодія в законі" на прізвисько "Льоня Краснодонський".

Міліція затримала в Чернігові "злодія в законі" на прізвисько "Льоня Краснодонський". Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"У Чернігові 8 жовтня 2014 року на орендованій квартирі співробітники Губозу затримали так званого "злодія в законі", відомого у кримінальному середовищі на прізвисько "Льоня Краснодонський". Під час обшуку, санкціонованого рішенням суду, правоохоронці вилучили порошкоподібну речовину і гранату, які зараз передані на дослідження. "Злодій в законі" затриманий", - йдеться в повідомленні.

Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Як розповіли в міліції, в червні 2013 р. затриманий вже потрапляв у поле зору співробітників УБОЗ в Святогірську, Донецької області. Тоді у нього також вилучили наркотики та зброю. В рамках кримінального провадження він був відпущений під заставу в розмірі 990 тисяч грн.

В лютому 2014 р. "Льоня Краснодонський" був також затриманий за зброю і наркотики. Згідно з рішенням суду щодо нього було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

"У зв'язку з тим, що справа правопорушника перебувала в м. Красний Луч, який тривалий час контролюються бойовиками і терористами, зловмисника ніхто не контролював, тому, скориставшись нагодою "законник" втік до Чернігова", - зазначили в МВС.