ua en ru

Міліція затримала 4 підозрюваних у масовій бійці в Голосіївському районі Києва

Міліція затримала 4 підозрюваних у масовій бійці в Голосіївському районі Києва Фото: МВС

Встановлюються інші учасники інциденту

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції, до Голосіївського райуправління міліції доставлено чотирьох киян віком від 18-25 років, які за попередньою інформацією причетні до масової бійки в Голосієвському районі столиці. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в м. Києві.

"Після проведення ряду слідчих дій був доведений факт причетності двох із доставлених у райуправління міліції до вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, тож вони були затримані", - зазначив головний міліціонер Києва Олександр Терещук.

Оперативно-розшукові дії тривають. Встановлюються інші учасники інциденту.

Нагадаємо, ввечері, 6 серпня, в Голосіївському районі Києва невідомі зламали паркан навколо спірної забудови і перекрили дорогу недалеко від станції метро "Деміївська". Окрім того, повідомлялося про сутичку, яка сталася між охоронцями будівництва, мешканцями прилеглих територій та групою активістів. У результаті конфлікту щонайменше двоє правоохоронців отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Пізніше стало відомо, що в МВС відкрили 2 карні справи за фактом даного інциденту.