ua en ru

Міліція порушила справу за фактом вибуху і пожежі в кафе Ізмаїла

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху і пожежі в кафе "Біля фонтану" в р. Ізмаїл Одеської області, в результаті якого постраждали 8 людей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України.

"Як з'ясувалося, в одноповерховому кафе вибухнув балон з побутовим газом. Внаслідок цього постраждало вісім чоловік, які з різними ступенями отриманих опіків були відразу ж доставлені в лікарню. Під час надання первинної медичної допомоги четверо з них доставлені в реанімацію. Серед постраждалих - шестеро працівників закладу, двоє - його відвідувачі", - сказано в повідомленні.

Наслідком Ізмаїльського ГО відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ч. 1 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Слідство встановлює всі обставини вибуху і пожежі і винних у цьому порушення, відповідальність за яке передбачає штраф від 50 до ста 120 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, вночі 9 січня у відділенні "Нової пошти" у Нікополі (Дніпропетровська обл.) вибухнула посилка.