ua en ru

Міліція порушила справу за фактом зриву зустрічі Добкіна з виборцями в Херсоні

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом зриву зустрічі одного з кандидатів у Президенти України з виборцями в Херсоні.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом зриву зустрічі одного з кандидатів у Президенти України з виборцями в Херсоні. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Як зазначають у прес-службі, сьогодні, 28 квітня 2014 р., до чергової частини Комсомольського райвідділу міліції УМВС Херсонщини надійшло повідомлення, що в аеропорту "Херсон", розташованому в с. Чорнобаївка, зібралося майже 150 громадян, які очікували на приліт одного з кандидатів у Президенти України.

Було встановлено, що о 8:20 під час приземлення літака відомча охорона аеропорту не завадила активістам зайти на територію аеропорту, а також заїхати легковим автомобілям і заблокувати в'їзд до зони висадки пасажирів. Через півгодини літак полетів у зворотному напрямку. Після цього активісти розійшлись та залишили територію аеропорту.

Охорону громадського порядку забезпечувало 20 працівників міліції. До ЄРДР внесено відомості кримінального провадження за ст.279 (Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства) Кримінального кодексу України.

Зазначимо, сьогодні вранці кандидат в Президенти Михайло Добкін прилетів в аеропорт "Херсон", щоб зустрітися з виборцями, однак у обласний центр так і не доїхав, адже йому перешкодили активісти Майдану.