ua en ru

Міліція порушила справу за фактом розбійного нападу в центрі Києва

За фактом розбійного нападу в центрі Києві розпочато кримінальне провадження.

За фактом розбійного нападу в центрі Києві розпочато кримінальне провадження. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС у Києві.

"Близько двох годин ночі до чергової частини Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві по спецлінії "102" надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Артема та Глибочицької невідомий зі зброї травмував жителя та відібрав у нього барсетку", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, після прибуття міліції на місце події, до них звернувся 43-річний киянин.

"Він розповів, що пізно вночі разом з приятелем стояв на зупинці громадського транспорту. В цей час до них підійшли двоє невідомих, один з яких зробив два постріли з пістолета травматичної дії в бік його товариша. А після цього вирвав з рук потерпілого барсетку, а в нього відібрав папку з особистими документами. Нападники після скоєного зникли з місця події", - повідомили в міліції.

Потерпілого з діагнозом вогнепальне поранення плеча доставили в лікарню, а співробітники міліції почали відпрацювання прилеглої території і шляхи відходу зловмисників.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.