ua en ru

Міліція порушила справу за фактом перешкоджання активістами Євромайдану роботі ДАІ в Луцьку

У Луцьку міліція порушила справу за фактом перешкоджання активістами Євромайдану роботі до працівників Державтоінспекції.

У Луцьку міліція порушила справу за фактом перешкоджання активістами Євромайдану роботі до працівників Державтоінспекції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Міністерства внутрішніх справ у Волинській області.

За інформацією прес-служби, до Луцька прибула колона з десяти автомобілів, водії яких, порушуючи правила дорожнього руху, виїхали на зустрічні смуги проїзної частини проспекту Свободи і після цього почали рух по тротуару і припаркувалися на Театральній площі м. Луцьк.

Згідно з повідомленням, коли співробітники ДАІ зупинили одного з водіїв для перевірки документів та складання адміністративного протоколу, до них підійшли кілька учасників мітингу і почали перешкоджати правоохоронцям виконувати службові обов'язки.

"Тримали інспекторів за формений одяг та блокували рух службового автомобіля ДАІ", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, працівника державної виконавчої служби) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

нагадаємо, волинський окружний адміністративний суд визнав протиправними рішення Рожищенської районної ради від 28 січня 2014 року та Маневицької районної ради від 24 січня 2014 року щодо суспільно-політичної ситуації в Україні.