ua en ru

Міліція порушила справу за фактом замаху на голову Об'єднаного конгресу азербайджанців України

Міліція порушила справу за фактом замаху на голову Об'єднаного конгресу азербайджанців України

Міліція порушила справу за фактом замаху на голову Об'єднаного конгресу азербайджанців України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби МВС у м. Києві.

Нагадаємо, вчора о 16:05 до чергової частини київської міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Сагайдачного біля одного з будинків невідомий пострілами спричинив поранення голові Об'єднаного конгресу азербайджанців України.

За викликом було направлено слідчо-оперативні групи головного та Подільського районного управлінь міліції.

На місці події правоохоронці встановили, що невідомі особи з автомобіля зробили два постріли по чоловіку. Потерпілий отримав одне поранення правого плеча, лікарі швидкої допомоги терміново доставили його до лікарні. Зараз його стан задовільний.

Працівники міліції встановили, що зловмисники двічі вистрілили з вогнепальної зброї з глушником. Одна куля влучила у скляні двері аптеки, при цьому ніхто не постраждав.
Зі слів свідків, після скоєного, невідомі зникли на автомобілі світлого кольору марки "Тойота".

Попередньо міліція розглядає кілька версій озброєного нападу на чоловіка: бізнесова та громадсько-політична діяльність.

Відомості про подію занесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальне провадження розпочате за ознаками злочину, передбаченого статтею 115 КК України (замах на вбивство). Тривають оперативно-розшукові заходи.