ua en ru

Міліція порушила справу за фактом неправдивих повідомлень про замінування, - МВС

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом неправдивих повідомлень, що надійшли 18 липня близько 16:00, про замінування торгових центрів, станції метро "Петрівка", а також одного з продуктових магазинів в Києві.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом неправдивих повідомлень, що надійшли 18 липня близько 16:00, про замінування торгових центрів, станції метро "Петрівка", а також одного з продуктових магазинів в Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Києві.

"Вже всі об'єкти перевірені. Жодних вибухових пристроїв чи речовин не було виявлено. Порушено кримінальне провадження за ст. 2259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про мінування)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 18 липня, в міліцію близько 16:00 надійшло повідомлення про замінування торгових центрів у Дніпровському та Дарницькому районах Києва, а також станції метро "Петрівка" і одного з продуктових супермаркетів столиці