ua en ru

Міліція порушила справу за фактом безладів у ході концерту Ані Лорак в Києві

Слідчий відділ Печерського РУ ГУМВС відкрив кримінальне провадження за фактом безладів у ході концерту Ані Лорак в Києві.

Слідчий відділ Печерського РУ ГУМВС відкрив кримінальне провадження за фактом безладів у ході концерту Ані Лорак в Києві. Про це повідомляє прес-служба МВС у Києві.

"Слідчим відділом Печерського РУ ГУМВС України в м. Києві відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 3 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство)", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, група агресивно налаштованої молоді у кількості близько 100 чоловік зробила безлад біля входу в центральний концертний зал України, не давали шанувальникам співачки спокійно і безперешкодно увійти в приміщення.

"У людей летіли камені і яйця, хлопці цькували їх сльозогінним газом. Під час здійснення охорони громадського порядку навколо палацу "Україна" троє співробітників міліції, намагаючись припинити протиправні дії хуліганів, які отримали ушкодження від дії сльозогінного газу в дихальні шляхи і слизові оболонки очей. Постраждалим медики швидкої надали першу необхідну допомогу на місці", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, з числа цивільних осіб ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві близько 100 активістів намагались зірвати концерт співачки Ані Лорак.