ua en ru

Міліція встановила вчорашніх "мінерів" квартири в Києві

Міліція встановила вчорашніх "мінерів" квартири в Києві Фото: міліція знайшла "мінерів" квартири в Києві

Ними виявилися два підлітка з Житомира

Міліція встановила осіб, які вчора, 23 червня, повідомили про "замінування" квартири в Солом'янському районі Києва. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Правоохоронці встановили осіб, які вчинили повідомлення про замінування. Ними виявилися двоє неповнолітніх хлопців, жителів Житомирської області, учні 9-го класу місцевої школи 13-ти та 14-ти років", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє міліція, підлітки вирішили побавитися за телефон. Набравши випадковий номер, вони сповістили власника телефону, що його квартира нібито заміновано, і після цього поклали трубку. Столичні міліціонери встановили власника мобільного телефону за кілька годин.

За даним фактом матеріали направлені в УМВС України в Житомирській області, де з неповнолітніми буде проведена відповідна профілактична робота з метою недопущення вчинення ними подібних випадків у майбутньому.

Київська міліція попросила батьків проводити з дітьми виховні бесіди з метою не допустити подібні випадки в майбутньому.

Нагадаємо, вчора близько 12:00 на спецлінію "101" зателефонував мешканець Солом'янського району столиці. Чоловік повідомив, що йому на особистий телефон зателефонували невідомі та сказали, що у його квартирі закладено вибуховий пристрій.