ua en ru

Міліція встановила особу двох учасників стрілянини в Одеській області

Міліція встановила особу двох учасників стрілянини в Одеській області Фото: зловмисники втекли на автомобілі Opel Vectra

Міліція кваліфікувала подію як хуліганство

Міліція встановила особи двох зловмисників, які влаштувалися стрілянину по людям р. Рені Одеської області, заходи щодо встановлення третього учасника пригоди тривають. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Одеській області.

"Особи двох зловмисників встановлені, ними виявилися жителі р. Рені, віком 25 та 26 років. Заходи по встановленню третього співучасника події продовжуються", - йдеться в повідомленні.

Міліція також встановила, що зловмисники під'їхали до розважального закладу в Рені на автомобілі марки "Опель Вектора". Один з пасажирів вийшов з салону і з мисливської рушниці здійснив два постріли у напрямку сходів. В результаті чого дріб потрапила в кут сходинки і рикошетом потрапила в ноги трьох відпочиваючим. Після цього зловмисники втекли на автомобілі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. За скоєне зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, сьогодні, 4 липня, близько 5:00 в місті Рені Одеської області невідомі відкрили стрілянину з рушниці біля бару, в результаті чого три людини отримали поранення ніг.