ua en ru

Міліція Тернополя подвоїла кількість патрулів на вулицях

У Тернополі міліція вдвічі збільшила кількість патрулів на вулицях міста. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС Тернопільської області.

"Щодня для забезпечення правопорядку на території області та недопущення дестабілізації оперативної обстановки заступає вдвічі більше патрулів та мобільних екіпажів міліції. До охорони громадського порядку додатково залучається особовий склад Нацгвардії та громадські активісти. На автошляхах області відновлено роботу блокпостів, де співробітники міліції контролюють рух транспорту, перевіряють автомобілі на наявність зброї та інших вибухонебезпечних предметів. Правоохоронці спільно з представниками недержавних охоронних структур взяли під охорону стратегічні підприємства та об'єкти життєзабезпечення", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що посилені наряди міліції місцях масового перебування людей, на авто та залізничних вокзалах. Міліціонери проводять заходи по виявленню підозрілих осіб, які можуть здійснювати провокаційні дії і закликати до проведення несанкціонованих акцій протесту.

"В обласному управлінні міліції цілодобово працює оперативний штаб, який забезпечує моніторинг ситуації та аналіз отриманої інформації для координації подальших дій", - відзначили в прес-службі.

Нагадаємо, 23 січня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив головам ОДА і силовикам подвоїти патрулі на вулицях українських міст.