ua en ru

Міліція розшукує зниклого активіста Ігоря Луценка

Київська міліція розшукує зниклого громадського активіста Ігоря Луценка.

Київська міліція розшукує зниклого громадського активіста Ігоря Луценка. Про це РБК-Україна повідомив заступник начальника прес-служби київського міліції Олександр Радкевич.

"Нам факти відомі і є на це відповідна реєстрація. Займається цим питанням міліція Печерського району. Ми виїжджали на місце події, проводили огляди, розпитували свідків і очевидців. Наразі матеріали зареєстровані, вирішується питання буквально з хвилини на хвилину щодо внесення відомостей в єдиний реєстр досудових розслідувань. Проводиться ряд необхідних оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення місцезнаходження", - повідомив він.

Радкевич запевнив, що Луценко не у міліції. "Ви думаєте, що якби він був в одному з райвідділків міліції, то ми би приймали заяву від дружини, реєстрували, відкривали кримінальне провадження? Ми б, мабуть, зразу про це повідомили", - зазначив він.

Раніше сьогодні представник в Україні міжнародної організації "Репортери без кордонів", виконавчий директор Інституту масової інформації Оксана Романюк заявила, що невідомі викрали з лікарні у Києві активісти однієї з громадських лідерів Євромайдану Ігоря Луценка.

За її словами, близько п'яти невідомих осіб в чорних пальтах і чорних шапках увірвалися в приміщення Олександрівської лікарні, куди Ігор поїхав відвозити пораненого колегу, схопили обох і п відвезли в невідомому напрямку.