ua en ru

Міліція розслідує стрілянину біля Київської міжрегіональної митниці

Міліція розслідує стрілянину біля Київської міжрегіональної митниці
Міліція розслідує стрілянину біля Київської міжрегіональної митниці.

Міліція розслідує стрілянину біля Київської міжрегіональної митниці. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Києві.

"12 листопада 2014 року близько 18.30 правоохоронці Солом'янського РУ ГУМВС України в місті Києві отримали інформацію, що біля входу Київської міжрегіональної митниці на бульварі Івана Лепсе невстановлена особа здійснила постріл в область черевної порожнини невідомому громадянину", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в МВС, на місці злочину була встановлена особа потерпілого. Ним виявився 55-річний житель Київської області, який був відразу доставлений в Київську міську лікарню. Пізніше постраждалому зробили операцію і зараз надають необхідну медичну допомогу.

При цьому РБК-Україна в прес-службі МВС Києва поки не змогли підтвердити інформацію, що з'явилася в ЗМІ інформацію про те, що потерпілий є заступником начальника Київської митниці.

Міліція внесла відомості про події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї).

В даний час по кримінальній справі проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, в кінці жовтня в Канаді невідомий відкрив стрілянину біля будівлі парламенту.