ua en ru

Міліція розслідує штурм готелю "Турист" у Києві

Міліція розслідує штурм готелю "Турист" біля ст. м "Лівобережна" в Києві.

Міліція розслідує штурм готелю "Турист" біля ст. м "Лівобережна" в Києві. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Києві.

"Сьогодні о 10 годині ранку біля готелю "Турист", що у Дніпровському районі столиці, почали збиратися невідомі люди в камуфляжній формі та в балаклаві. Для з'ясування обставин і причин зборів на місце події виїхали правоохоронці Дніпровського райуправління міліції", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в міліції, у приміщенні готелю "Турист" проходить установчий з'їзд Профспілки освіти і науки України. Мітингувальники в кількості 50 людей намагалися потрапити на з'їзд і висловити свої вимоги і претензії до його учасників. У зв'язку з тим, що процедура проведення таких заходів не передбачає присутності сторонніх осіб, правоохоронці обмежили доступ активістів в приміщення.

Після цього, агресивно налаштовані демонстранти кинули у бік міліціонерів димову шашку, розбили вхідні скляні двері і увірвалися у фойє приміщення готелю.

Зараз правоохоронці намагаються врегулювати конфліктну ситуацію і відновити правопорядок в адміністративному приміщенні.

Міліція закликала демонстрантів мирно висловити свої вимоги виключно, інакше правоохоронці будуть приймати заходи для відновлення громадського порядку.