ua en ru

Міліція проводить перевірку за фактом затягування підрахунку голосів на ОВК №106, №112 та №114 у Луганській області

Управління Міністерства внутрішніх справ України в Луганській області проводить перевірку за фактом затягування підрахунку голосів в окружних виборчих комісіях №106, №112 та №114.

Управління Міністерства внутрішніх справ України в Луганській області проводить перевірку за фактом затягування підрахунку голосів в окружних виборчих комісіях №106, №112 та №114. Про це йдеться в повідомленні прес-служби луганської міліції.

"Правоохоронці Луганщини вважають, що на 106, 112, 114 окружних виборчих дільницях члени окружних виборчих комісій навмисне затягують підрахунок голосів, що може вплинути на результати виборів", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, міліція повідомляє, що до чергової частини Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на цих виборчих дільницях члени окружний виборчих комісій навмисне затягують підрахунок голосів c фальсифікації результатів.

В діях голів і членів ОВК правоохоронці вбачають ознаки кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 158 КК України. Міліція зареєструвала даний факт і проводить перевірку.

Нагадаємо, міліція відкрила кримінальне провадження щодо членів 140-ї окружної виборчої комісії в Одеській області.