ua en ru

Міліція проводить обшук в Одеській ОДА

Міліція проводить обшук в Одеській ОДА Фото: Одеська ОДА

Слідчі дії пов’язані з порушенням законодавства при продажі комунальних об'єктів

Правоохоронці проводять обшук в Одеські обласній державній адміністрації. Про це повідомляє прес-служба головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській обл.

Як повідомляється, обшук проводиться в кабінетах регіонального відділення управління майнових відносин співробітниками Одеського обласного Управління протидії злочинам у сфері економіки, слідчого управління ГУМВС та Прокуратури області.

"28 серпня до Слідчого управління міліції в Одеської області надійшли матеріали від представника однієї з одеських міських організацій щодо незаконних дій з боку посадових осіб управління Одеської обласної ради з майнових відносин. У заяві йшлося, що під час аукціону об'єкти будівлі та споруди комунальної власності продавалися по заниженим цінам, а саме "Будинок прийомів", "Масонський будинок" та територія біля Палацу спорту площею 1802 м2", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Такі дії передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та зі спеціальною конфіскацією.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що начальника Одеського міськуправління МВС затримано на одержанні хабара.