ua en ru

Міліція перевіряє факт захоплення запорізького підприємства

Міліція перевіряє факт захоплення запорізького підприємства Фото: раніше збори акціонерів ПАТ були зірвані повідомленням про мінування

Було повідомлення про штурм із застосуванням світло-шумових гранат

Міліція перевіряє інформацію про захоплення запорізького ПАТ "Світлотехніка". Про це кореспонденту РБК-Україна повідомив керівник прес-служби УМВС в Запорізькій області Олександр Вовкодав.

Як повідомив акціонер і екс-директор ПАТ "Світлотехніка" Вадим Шкода сьогодні приблизно о 8:30 ранку стався рейдерський захват підприємства.
"Були люди в масках, були світлошумові гранати, поранених з охоронної служби, яка охороняла підприємство, відвезли в лікарню", - заявив Вадим Шкода.

З головою правління акціонерного товариства Володимиром Фоміних нам поки зв'язатися не вдалося, однак у приймальні повідомили, що підприємство працює в звичайному режимі.

Зазначимо, на 12 травня було заплановано збори акціонерів ПАТ "Світлотехніка", на якому має розглядатися питання про обрання членів наглядової ради, однак у 09:35 ранку невідомий повідомив про замінування підприємства. Після ретельного обстеження вибухонебезпечних предметів так і не виявили, але збори не відбулися.

30,3% акцій ПАТ "Світлотехніка" належить Ользі Шкоді, 10,5% Володимиру Фоміних, а ще 43% неназваним особам.