ua en ru

Міліція спростувала вибух в Одесі

Міліція спростувала вибух в Одесі Фото: міліція не підтвердила інформацію про вибух в Одесі

До правоохоронних органів не надходили заяви про вибухи

Міліція спростувала інформацію про вибух в центрі Одесі у ніч на 25 серпня, яку розповсюдили місцеві ЗМІ з посиланням на жителів міста. Інформація про вибух в Одесі спростовується в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Одеській області.

"У деяких Інтернет-виданнях була опублікована інформація про те, що з 24 на 25 серпня мешканці центральних вулиць міста нібито чули звуки вибуху. Працівники міліції перевіркою встановили, що зазначена інформація не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні.

У МВС наголосили, що ніякі повідомлення про вибухонебезпечних речовин або предметів до правоохоронних органів не надходили.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, жителі центрального району Одеси близько 23:30 24 серпня чули звук вибуху. Про характерному гуркоті повідомили мешканці вулиць Канатної, Малій Арнаутській, району парку Шевченка, Бєлінського, Віри Інбер та ряду інших вулиць. При цьому звук вибуху в Одесі було чути лише на обмеженій території, тому він навряд чи був особливо потужним.

Нагадаємо, в Одесі в районі Лузанівка ніч з 4 на 5 серпня стався вибух у нічному клубі "Бікіні", після чого почалася сильна пожежа. В результаті вибуху в Одесі жертв і постраждалих не було, хоча приміщення бару сильно постраждало. Цікаво, що в той момент на Лузанівці з "ревізією" перебували активісти "громадської Ради безпеки" та "Автомайдану". Пізніше на своїй сторінці у Facebook лідер "громадської Ради безпеки" опублікував фотографії, на яких він дає свідчення співробітника міліції.