ua en ru

Міліція знайшла розірвалися міну в районі вибуху авто комбата в Харкові

Співробітники міліції виявили розірвалися міну в районі вибуху автомобіля командира батальйону "Слобожанщина" Андрія Янголенко в Харкові. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Харківській області.

"Обстежуючи прилеглу територію поблизу місця події, правоохоронці виявили міну "СПМ". Зараз ця територія повністю оточена працівниками міліції. Фахівці вибухотехнічної служби готують її знешкодження", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, радянська міна СПМ використовується для ураження неброньованих об'єктів, що містять металеві деталі або компоненти.

Нагадаємо, сьогодні близько 12:00 в Московському районі Харкова стався вибух автомобіля, який належить командиру батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Слобожанщина". В результаті вибуху постраждали сам власник і його дружина, які перебували в салоні. Постраждалі з травмами були доставлені до 4-ї лікарні.

Як зазначив народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко, слідство розглядає кілька версій причин подій, основна з яких теракт.