ua en ru

Міліція кваліфікувала обстріл Авдіївського міськвідділу міліції як теракт

За фактом артобстрілу Авдіївського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258 КК (теракт).

За фактом артобстрілу Авдіївського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258 КК (теракт). Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС в Донецькій обл.

"Вчора, 6 грудня 2014, близько 19.30 в ході артилерійського обстрілу терористами р. Авдіївки відбулося пряме попадання в будинок міського відділу міліції, де несли службу міліціонери Донецького регіону і правоохоронці з Черкаської області в якості доданих сил", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, снаряд потрапив в перший поверх чотириповерхової будівлі міськвідділу. Частково зруйнована стіна будівлі, пошкоджено майно.

"В результаті вибуху отримали тілесні ушкодження 25-річний співробітник черкаської міліції і 45-річний оперативний черговий Авдіївського МВ. Потерпілим надана медична допомога. Інші співробітники не постраждали", - повідомили в міліції.

Нагадаємо, вчора глава ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомив, що в результаті попадання снаряда в міськвідділ два міліціонера були контужені і госпіталізовані.

Міліція кваліфікувала обстріл Авдіївського міськвідділу міліції як теракт

(Фото: Twitter/Hromadske.TV ‏@HromadskeTV)