ua en ru

Міліція Київської обл. відкрила провадження за фактом побиття громадянина Італії

Міліція Київської області відкрила провадження за фактом побиття громадянина Італії.

Міліція Київської області відкрила провадження за фактом побиття громадянина Італії. Про це повідомляє прес-служба ВЗГ ГУМВС України в Київській обл.

"У чергову частину Славутицької міськвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря спеціалізованої медико-санітарної частини про те, що до них за медичною допомогою з переломами ребер звернувся громадянин Італії", - йдеться в повідомленні міліції.

На місце події виїхали правоохоронці, які з'ясували, що потерпілий, протягом декількох років проживає в місті Славутич у місцевої жительки.

"Святкуючи новорічні свята, під час спільного розпиття спиртних напоїв з сином господині між чоловіками зав'язалася сварка, в результаті якої 19-річний хлопець наніс гостю тілесні ушкодження. З численними травмами чоловік одразу звернувся до медзакладу, який розташований неподалік", - наголошується в повідомленні.

Коли правоохоронці завітали до підозрюваного, той одразу зізнався у скоєнні правопорушення.

За даним фактом слідчим відділом Славутицького МВ ГУМВС в Київській обл. порушено кримінальну справу за ч. 1. ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України, що карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин, або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Слідство триває.